Transport van Vlees en Vleeswaren


Sanders Transport & Logistics verzorgt dagelijks transporten door heel Europa. Wij zijn gespecialiseerd in het vervoer van geconditioneerde goederen van en naar Nederland, Duitsland, Italië, België en Oostenrijk. Met name op het gebied van geconditioneerd transport van vlees en vleeswaren heeft Sanders Transport ruime ervaring. Met onze eigen moderne opleggers en een vast netwerk van ervaren charters zij wij een ideale partner voor uw internationale transporten van vlees en vleeswaren. Voor zowel een volle lading als een deellading bieden wij u de optimale oplossing.

Koeltransport

Voor koeltransporten van vlees en vleeswaren van bent u bij Sanders Transport aan het juiste adres. De combinatie van de meest moderne koelopleggers met een vast netwerk van ervaren charters verzekert een optimale flexibiliteit. Al vanaf één pallet geconditioneerd transport vanuit de Benelux naar Duitsland, Oostenrijk en Italië zijn wij u van dienst. Ook voor complexere logistieke vraagstukken staan wij u graag te woord.

Deelladingen

Ook indien u bij uitzondering een kleine lading vlees of vleeswaren van of naar Duitsland, Oostenrijk of Italië wil transporten, kunnen wij u van dienst zijn. Wij bieden u de ervaring, flexibiliteit en de modernste technieken waardoor wij in staat zijn u in real-time te informeren over de status uw transport.

Contact

Indien u graag meer informatie ontvangt over onze mogelijkheden voor internationaal koeltransport van vlees en vleeswaren, of voor het opvragen van een offerte voor een transport van vlees of vleeswaren, neem dan contact met ons op. Wij zullen uw aanvraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Contact

Neem voor een vrijblijvende offerte en vragen over het vervoer van vlees en vleeswaren en andere temperatuurgevoelige producten contact met ons op.

Contactformulier

info@sanders-transport.nl

Contact

Stuur ons een bericht en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Not readable? Change text.