Verhuur van koeltrailers


Sanders Trailer B.V. is gespecialiseerd in de verhuur van koeltrailers. Onze verhuuroplossingen bieden flexibiliteit. Op de korte termijn breidt u uw capaciteit uit. Op de lange termijn bieden onze verhuuroplossingen een toegenomen financiƫle flexibiliteit en een geoptimaliseerde vermogenspositie.

Korte-termijn verhuuroplossingen

U heeft een nieuwe klant en uw onderneming groeit. U heeft nieuw materieel besteld, maar dat wordt pas over enkele maanden geleverd. Of is uw materieel vanwege onderhoud tijdelijk niet inzetbaar of heeft u te maken met seizoenspieken? Onze korte-termijn verhuuroplossingen helpen u bij het voorkomen van capaciteitsproblemen en bieden flexibiliteit. Sanders Trailer biedt verhuuroplossingen voor koeltrailers voor een dag, week of maand.

Lange-termijn verhuuroplossingen

Zowel op de korte termijn als op de lange termijn is het huren van een koeltrailer altijd een goed idee. Op de korte termijn zult u alleen tot huur overgaan als de vraag vanuit uw klanten uw capaciteit overstijgt. Op de lange termijn is huur ook vaak financieel een aantrekkelijk alternatief. Ons materieel is modern en wordt goed onderhouden. De koeltrailer voorzien van uw logo is een optie bij lange-termijn huur.

Vragen, tarieven en offerte

Neem contact met ons op voor vragen over onze verhuuroplossingen. Vragen over de verhuurcondities en tarieven worden zo spoedig mogelijk beantwoord.

Meer informatie of offerte aanvragen?


  Contact

  Neem contact met ons op voor meer informatie over beschikbaarheid, tarieven en condities.

  Contactformulier

  info@sanders-transport.nl

  Contact

  Stuur ons een bericht en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  Not readable? Change text.