Bestemmingen


Onze specialisatie is geconditioneerd transport van levensmiddelen en andere temperatuurgevoelige producten van en naar Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk en Italië. Onze ervaring en de logistieke oplossingen voor ieder van deze landen lichten wij graag nader toe in een persoonlijk of telefonisch gesprek. Hieronder alvast een korte eerste toelichting.

Duitsland

Sanders Transport & Logistics verzorgt dagelijks geconditioneerd vervoer van levensmiddelen en andere temperatuurgevoelige producten van en naar Duitsland. Wij zijn uw ideale partner voor transport van Nederland naar de distributiecentra van de Duitse supermarkten. Omdat Sanders Transport & Logistics bij de NVWA is geregistreerd als Categorie 3 vervoerder kunnen wij ook uw vervoer van dierlijke bijproducten verzorgen.

Oostenrijk

Laat Sanders Transport & Logistics uw vervoer van en naar Oostenrijk verzorgen. Voor koeltransporten van vlees en vleeswaren van bent u bij Sanders Transport aan het juiste adres. De combinatie van de meest moderne koelopleggers met een vast netwerk van ervaren charters verzekert een optimale flexibiliteit.

Italië

Sanders Transport & Logistics is ooit begonnen als internationaal transportbedrijf met specialisatie geconditioneerde deelladingen van en naar Italië. Vertrouw op onze ervaring voor al uw geconditioneerd vervoer naar Italië.

Contact

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Ook voor vragen over (geconditioneerd) transport naar andere landen kunt u bij ons terecht. Wij steunen op een breed netwerk van Europese transportbedrijven.

Contactformulier

info@sanders-transport.nl

Contact

Stuur ons een bericht en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Not readable? Change text.